Ulos-Ut-Out 2020 -ohjelma

Ohjelmaehdotukset kerättiin avoimessa ohjelmahaussa 2018-2019. Jos jätit ehdotuksen, etkä ole saanut sähköpostia, ota yhteyttä: info@ulos2020.fi

Ohjelmantekijä: Tarkista ohjelmasi tiedot, vahvista ne tai jätä korjauspyyntösi mahdollisimman pian, ja viimeistään 16.9.2019 mennessä ensisijaisesti muutoslomakkeella (tai info@ulos2020.fi). Myös järjestäjät saattavat pyytää vielä täydennyksiä ja tarkennuksia joihinkin ohjelmiin. >Lisätietoja ohjelmantekijöille.

Ohjelmatietoja pääset selaamaan alla olevista linkeistä.

Tiedot päivitetty 9.9.2019

 1. Puheenvuorot
  Puheenvuoroista koostetaan teemoittain 1,5 h mittaisia kolmen esityksen sarjoja, joissa mahdollistetaan vuoropuhelu muutaman samaa teemaa käsittelevän puhujan sekä osallistujien välille. Puheenvuoroista jätetään tiivistelmä tapahtuman järjestäjille syksyllä 2019. Selaa tästä puheenvuoroja!
 2. Pyöreät pöydät
  Pyöreissä pöydissä etsitään yhteistyössä ratkaisuja toivottuihin muutoksiin: tunnistetaan muutoksen esteitä ja ylitetään niitä. Kerro myös ketä asiantuntijoita toivoisit fasilitoimaasi pöytään? Järjestäjät auttavat mielellään sopivien kokoonpanojen löytämiseksi! Selaa tästä pyöreitä pöytiä!
 3. Pitkät työpajat & Lyhyet työpajat
  Työpajat tarjoavat käytännön työkaluja opetus-, kasvatus- ja nuorisotyöhön. Ne ovat menetelmiltään toiminnallisia ja järjestetään pääsääntöisesti ulkona. Työpajan kesto on joko 1,5h tai 3h. Selaa tästä työpajoja (kahdella eri sivulla): pitkät & lyhyet työpajat.
 4. Muu ohjelma
  Tänne on koottu verkostojen tapaamisia, iltaohjelmanumeroita sekä non-stop -työpajoja. Mikäli et löydä omaa ohjelmaasi muualta, tarkista vielä täältä!

Tapahtuman ALUSTAVA AIKATAULU on täällä!
Yksittäisten ohjelmien sijoittuminen aikatauluun ilmoitetaan myöhemmin.