Ohjelmantekijöille

Tällä sivulla viestimme ohjelmantekijöille kaikesta tärkeästä tapahtumaan liittyvästä. Mikäli olet ilmoittanut ohjelmasi tapahtumaan, mutta et ole saanut sähköpostitse vahvistusviestiä kesäkuussa 2019, ota yhteyttä info@ulos2020.fi. Sivun tiedot koskevat vain ohjelmantekijöitä! Osallistujat ilmoittautuvat tapahtumaan ja tekevät majoitusvarauksia 1.11.2019 alkaen.

Sivun lopussa olevalla lomakkeella ohjelmantekijät voivat

  • tehdä korjauksia ja täydennyksiä omaan työpajaasi, luentoosi tai muuhun ohjelmaan
  • lähettää valokuvia itsestäsi ja/tai ohjelmastasi ja kirjoittaa tiiviisti kiteytetyn tekstin työpajastasi/luennostasi. Julkaisemme näitä kuvia ja tekstejä tapahtuman somekanavissa.

TÄRKEÄÄ: Tee tarvittavat muutokset 16.9. mennessä!

Ilmoittautuminen, ruokailut & majoitus

Ilmoittautuminen: Myös ohjelmantekijöiden tulee ilmoittautua osallistujaksi tapahtumaan! Ilmoittautuminen avautuu 1.11.2019. Tapahtuman ohjelma on ohjelmantekijöille maksuton.

Ruokailut: Tapahtuman ruokailut maksetaan tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä, ohjelmantekijät saavat ateriapaketin alennettuun hintaan (korkeintaan 100€, vahvistuu syksyllä 2019).

Majoitus: Teltta- ja riippumattomajoitus on maksuton. Tutustu myös muihin majoitusvaihtoehtoihin ja varaa majoituksesi ajoissa. Huomaa ohjelmantekijöiden ennakkovarausmahdollisuus 30.10. saakka! Varaa majoituksesi ajoissa – sisämajoitusta on saatavana vain rajoitettu määrä! (Ohjelmantekijöille on lähetetty tarkemmat ohjeet ennakkovarauksesta sähköpostitse).

Viestintä ja Mappa.fi

Tarjoamme ohjelmantekijöille lisänäkyvyyttä monipuolisesti tapahtuman viestinnässä! Hyödynnä tämä mahdollisuus ja lähetä meille valokuvia ohjelmastasi ja itsestäsi sekä innostava tekstinpätkä, joka kertoo tekemisestäsi. Lähetä nämä mieluiten tämän sivun lomakkeelle tai sähköpostitse info@ulos2020.fi . Käytämme kuvia ja tekstejä tapahtuman verkkosivuilla ja somekanavissa.

Linkitä työpajaasi ja luentoosi liittyvät materiaalit vaikka heti Mappa.fi -palveluun, mikäli ne on saatavana verkossa. Mikäli materiaaleja on vasta tulossa, voit linkittää ne Mappaan myöhemmin. Laita yhdeksi asiasanaksi Ulos2020 !

Ota seurantaan @ulosutout Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!
Käytä hästägiä #ulos2020, kun viestit itse tapahtumasta tai ohjelmastasi.

Kulkuyhteydet

Järjestämme yhteiskuljetuksia Nurmekseen Kuopion ja Joensuun rautatieasemilta. Lisää tietoa syksyllä.

TÄRKEÄÄ: Vahvista ohjelmasi, korjaa tietoja, lisää kuvia 16.9.2019 mennessä!

Korjaa ja täydennä ohjelmasi tietojasi, lähetä valokuvasi sinusta ja/tai ohjelmastasi sekä vahvista osallistumisesi ohjelmantekijänä tapahtumaan alla olevalla lomakkeella.

Linkki ohjelmakuvauksiin

TÄYTÄ VAHVISTUS- JA MUUTOSLOMAKE!

* pakollinen tieto
Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 1.5mb.