Ohjelmantekijöille

Tällä sivulla viestimme ohjelmantekijöille kaikesta tärkeästä tapahtumaan liittyvästä.

Sivun tiedot koskevat vain ohjelmantekijöitä! Ilmoittautumisohjeet osallistujille täällä!

Haluatko tehdä vielä muutoksia omaan työpajaasi, puheenvuoroosi tai pyöreään pöytääsi? Käytä sivun lopussa olevaa lomaketta!

Ilmoittautuminen

Myös kaikkien ohjelmantekijöiden tulee ilmoittautua osallistujaksi tapahtumaan!

Poikkeus: Jos et tulet vetämään vain oman ohjelmanumerosi, etkä osallistu muuhun tapahtumaan, älä ilmoittaudu. Lähetämme tästä lisäohjeita myöhemmin.

Ohjelmantekijöiden alennettu osallistumismaksu on 80€. Huom! Yksi alennettu osallistumismaksu per työpaja, puheenvuoro tai pyöreä pöytä. Mahdolliset lisähenkilöt puheenvuoroissa ja työpajoissa ilmoittautuvat tapahtumaan osallistujana (osallistumismaksu 100€). Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja se sisältää ohjelmaan merkityt ruokailut.

Lisäohje ilmoittautumislomakkeen täyttöön: Valitse oman ohjelmasi ajankohtana alasvetovalikon alin vaihtoehto “omat retket ja seikkailut”. Tämä vaihtoehto löytyy, kun ruksaat “Osallistun lyhyisiin puheenvuoroihin/pyöreään pöytään/työpajoihin”. Näin valitsemalla et vie paikkaa omasta työpajastasi. (Ilmolomake korjataan ensi viikolla tältä osin, mutta toistaiseksi mennään tällä ohjeella.)

Ryhmävaraukset: Jos teitä on isompi porukka (osallistujia ja/tai ohjelmantekijöitä), jolla sama maksaja, älä käytä alla olevaa lomaketta, vaan ota yhteyttä info@ulos2020.fi. Ilmoita viestissäsi osallistujien lukumäärä sekä laskutustiedot. Lähetämme teille lisäohjeita!

> Ilmoittaudu tästä ohjelmantekijänä <

> Lisähenkilöiden ilmoittautuminen <

Majoitus

Teltta- ja riippumattomajoitus on maksuton. Tutustu myös muihin majoitusvaihtoehtoihin ja varausohjeisiin. Sisämajoitusta on saatavana vain rajoitettu määrä!

Viestintä, Mappa.fi ja Minimessut

Tarjoamme ohjelmantekijöille lisänäkyvyyttä monipuolisesti tapahtuman viestinnässä! Hyödynnä tämä mahdollisuus ja lähetä meille valokuvia ohjelmastasi ja itsestäsi sekä innostava tekstinpätkä, joka kertoo tekemisestäsi. Lähetä nämä mieluiten tämän sivun lomakkeelle tai sähköpostitse info@ulos2020.fi . Käytämme kuvia ja tekstejä tapahtuman verkkosivuilla ja somekanavissa.

Linkitä työpajaasi ja luentoosi liittyvät materiaalit vaikka heti Mappa.fi -palveluun, mikäli ne on saatavana verkossa. Mikäli materiaaleja on vasta tulossa, voit linkittää ne Mappaan myöhemmin. Laita yhdeksi asiasanaksi Ulos2020 !

Tarjoamme maksutta paikan esitteille Ulos-Ut-Out -minimessuilla ohjelmaa tuottaville tahoille. Halutessasi olet toki tervetullut myös esittelemään toimintaasi ja jakamaan materiaalejasi sinulle sopivina ajankohti. Lue lisää minimessuista ja ilmoittaudu mukaan!

Ota seurantaan @ulosutout Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!
Käytä hästägiä #ulos2020, kun viestit itse tapahtumasta tai ohjelmastasi.

Kulkuyhteydet

Suosithan joukkoliikennettä! Järjestämme yhteiskuljetuksia Nurmekseen ainakin Kuopiosta, Joensuusta, Oulusta, Vaasasta, Pietarsaaresta ja Kokkolasta. Lue lisää kulkuyhteyksistä >

Korjaa ohjelmasi tietoja & lisää kuvia!

MUUTOSLOMAKE:

* pakollinen tieto

Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 1.5mb.