Ulos-Ut-Out siirretään: uusi ajankohta on 15.-17.6.2021

Tämä on Ulos-Ut-Out -tapahtuman järjestäjien tiedote, jossa kerromme koronavirusepidemian aiheuttamista muutoksista.

Viimeisin päivitys 20.4.2020

Ulos-Ut-Out siirretään. Uusi ajankohta on 15.-17.6.2021.

Ulos-Ut-Out on saanut huiman suosion ja tapahtumaan on ilmoittautunut jo yli 350 osallistujaa!

  • Jos olet jo ilmoittautunut tapahtumaan, tervetuloa kesällä 2021 Nurmekseen. Ilmoittautumisesi on voimassa. Tiedotamme sinulle mahdollisista muutoksista ohjelmaasi 15.10.2020 mennessä. Mikäli ohjelmaan tulee peruutuksia, järjestämme laadukasta ja kiinnostavaa ohjelmaa peruuntuneiden ohjelmien tilalle. Pääset itse muuttamaan ohjelmavalintojasi ilmoittautumisvahvistuksesi lopusta löytyvästä linkistä.
  • Mikäli uusi ajankohta ei sovi aikatauluusi, voit perua osallistumisesi Ulos – Ut – Out -tapahtumaan ja hakea osallistumismaksun palautusta (vain ennen 20.4.2020 ilmoittautuneille). Peru osallistumisesi tarvittaessa tästä linkistä avautuvalla lomakkeella 31.10.2020 mennessä. Harkitsethan perumista tarkkaan ennen lomakkeen täyttämistä. Teemme palautuksia noin kerran kuukaudessa
  • Ryhmävaraukset: Ryhmävarausten muutokset ja peruutukset tehdään sähköpostitse info@ulos2020.fi . (Älä käytä lomaketta.)
  • Järjestäjät eivät vastaa matka- ja majoitusvarauksista. Muuta / peruuta tarvittaessa matkalippusi ja majoitusvarauksesi. Hotelli Bomban ja Nuorisokeskus Hyvärilän varauskiintiöt siirretään uuteen ajankohtaan ja nykyiset varaukset säilyvät voimassa. Sokos Hotel Bomba peruuttaa/muuttaa varauksia veloituksetta 30.4.2020 saakka. Hyvärilän nuorisokeskus peruuttaa/muuttaa varauksia 31.10.2020 saakka. Kaikkien sisämajoituksen varanneiden kannattaa varmistaa oman varauksensa tilanne suoraan majoittajilta.
  • Tapahtumaan voi edelleen ilmoittautua edulliseen ennakkohintaan.
  • Ohjelman täydennyshaku järjestetään 1.8.-15.9.2020. Lisätietoja myöhemmin verkkosivuilta.

Lupauksemme pitää: Ulos-Ut-Out on satojen opettajien ja kasvattajien kohtaamispaikka, jossa etsitään yhdessä polkuja kestävään tulevaisuuteen. Järjestelyjen lähtökohtana on laadukas ja turvallinen tapahtuma, jossa uusien tietojen ja taitojen lisäksi osallistujille on tarjolla ainutlaatuisia elämyksiä luonnossa sekä yhdessä tekemisen meininkiä. Me tehdään yhdessä Ulos-Ut-Out! Nähdään Nurmekessa kesällä 2021!