Ajankohtaista

Ulos – Ut – Out 2020 järjestetään 9.-11.6.2020 –  teemana muutos

Ulos – Ut – Out kokoaa satoja opettajia, kasvattajia ja muita ulkona oppimisesta ja opetuksen kehittämisestä kiinnostuneita Nurmekseen 9.-11.6.2020! Tule muutoksen tekijäksi! Mikä Ulos-Ut-Out? Lue lisää!


Ohjelman täydennyshaku 16.4.-10.5.2019!

Haluaisitko vielä ehdottaa ohjelmaa? Käynnistimme lyhyen täydennyshaun. Erityisesti toivomme työpajoja seuraaville kohderyhmille: yläkoulun ja lukion opettajat (eri oppiaineet), varhaiskasvatus, nuorisotyö. Myös muut luento-, työpaja- ja muut ohjelmaehdotukset ovat tervetulleita! 

Olemme saaneet tähän mennessä jo yli 100 ohjelmaehdotusta. Kiitos kaikille ehdotuksensa lähettäneille. Ohjelmavalinnat tehdään kesäkuussa.

Lue lisää ja jätä ehdotuksesi 10.5. mennessä!
Tutustu ensimmäisiin työpajamaistiaisiin!


Tiedote 18.2.2019: Pääpuhujaksi seikkailu- ja ympäristökasvattaja, professori Sean Blenkinsop 

Tapahtuman pääpuhujaksi on lupautunut professori  Sean Blenkinsop, Simon Fraserin yliopistosta, Kanadasta. Hän on seikkailu- ja ympäristökasvatuksen arvostettu tutkija ja ollut perustamassa kouluja, joissa oppimisympäristönä on luokkien sijaan luonto. Lue tiedote! 


Tilaa Ulos – Ut – Out -uutiskirje! 

Pysy kuulolla tapahtuman rakentumisesta ensimmäisten joukossa! Tilaa tästä!


Tutustu edellisen tapahtuman luentotallenteisiin!

Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran kesällä 2017 Turussa. Kiitos kaikille 500 osallistujalle! Tapahtuman teemana oli suomalainen luonto oppimisympäristönä. Tutustu luentotallenteisiin! 


Täydennämme ohjelmaa, ehdota 10.5. mennessä, jos et vielä ehtinyt!

Ohjelmasta tulossa ennennäkemätön! Täällä maistiaisia: https://t.co/jKuxfjOqya

#ulos2020
#ympäristökasvatus
#seikkailukasvatus… https://t.co/25W8Yl3S7A

Ulos-Ut-Out 2020 järjestetään yhteistyöllä. Lukaisepa tämä lista! Kyseessä on ensimmäinen poiminta ohjelmaa tarjonneiden listasta, eikä tässä ole kaikki. Laatua, osaamista, taitoa,… https://t.co/lK0EYbATLv

Olemme saaneet yli 100 ohjelmaehdotusta #ulos2020! Ensimmäiset valinnat julkistetaan jo lähiviikkoina. Unohditko? Lyhyt täydennyshaku luvassa yleisön pyynnöstä vielä huhtikuussa.

FEE Suomi ja Vihreä lippu tukevat nuorten ilmastolakkoa 15.3. sekä niitä kouluja ja vanhempia, jotka ovat päättäneet sallia nuorten osallistumisen mielenilmaukseen. Heillä on täysi oikeus ilmaista huolensa ja saada äänensä kuuluviin. #ilmastolakko #fridaysforfuture

Load More...